Facebook icon
Română Magyar
White Clean férfi

Takarítási szolgáltatások Kolozsváron és környékén

White Clean nő
Menü ív
Menu árnyékRólunkSzolgáltatásokÁrainkÜgyfeleinkElérhetőségekMenü árnyék
Menü alja

Takarítási szolgáltatások Kolozsváron

White Clean tisztítási és takarítási szolgáltatásokat ajál Kolozsváron:

Vonal

Faházak, lakóházak

Cégünk Gyergyóalfaluban, Hargita megyében található.
Faházak, lakóházak
Olyan termékekkel szolgálhatunk, mint faházak, hétvégi házak, fagarázsok, kerti bútorok, tetők, fából készült ajtó-ablakok, kerítések, továbbá olyan bútorok, mint bárpultok, asztalok, ágyak, szekrények.
Weboldal megtekintése

Rólunk

Egy fiatal, dinamikus csapat vagyunk, akik bármikor készek arra, hogy eleget tegyenek ügyfeleik kéréseinek, igényeinek egy professzionális munkát kínálva nekik a legrövidebb időn belül, a legjobb áron Kolozsváron és Kolozsvár környékén.
A White Clean csapata rendkívül rugalmas, így az Ön rendelkezésére áll a hét bármely napján, a nap bármely órájában, hogy ügyfeleinek a maximumot biztosítsa.

KeretKeretKeret

Szolgáltatásainkat igénybe vehetik jogi személyek és magánszemélyek egyaránt. Vállaljuk cégek, intézmények, irodák, ipari egységek, raktárak, kereskedelmi egységek, orvosi rendelők, gyárak, vendéglátóipari egységek, szállodák takarítását, karbantartását; ugyanakkor panellakások, családi házak, hétvégi házak, villák szakszerű kitakarítását is.

KeretKeretKeret

A White Clean csapata felméri és kielemzi ügyfelei igényeit, melynek következtében személyre szabott megoldással szolgál minden egyes ügyfelének, így érve el a maximális minőségű, professzionális eredményt.
RólunkSzolgáltatásokÁrainkÜgyfeleinkElérhetőségek
Készítette aColorWeb logó